restaurant-de-kreeke

De Kreeke

logo-de-kreekeRestaurant De Kreeke is een landelijk gelegen restaurant, bekend om de voortreffelijke kwaliteit van de gerechten, die door onze chef bereid worden.

Paling, steaks, scampi’s, entrecôte, mosselen en andere vlees- en visspecialiteiten worden in eigen streek geproduceerd en volgens seizoen met een passende garnituur geserveerd. Voortreffelijke kwaliteit en ruime porties, daar houden wij van. De Bourgondische sfeer van bij onze zuiderburen is hier goed te proeven. Ook kinderen zijn bij ons zeer welkome gasten. Speciaal voor hen zijn er 2 binnenspeelruimtes en een buitenspeeltuin voorzien. De allerkleinsten kunnen in het zand, of binnen met het speelgoed spelen. De oudere kinderen kunnen aan de slag met de Xbox 360 of leven zich uit op de 4 grote trampolines. Klimmen en klauteren kunnen ze ook, en dan vanaf boven naar beneden glijden met de glijbaan!

U kunt bij ons terecht om gezellig iets te drinken. Dit kan zowel binnen als op ons (deels overdekt) terras buiten. Het overdekte deel van ons terras biedt u een mooi uitzicht over de buitenspeeltuin dankzij de vele ramen. Zo kunt u de kinderen zorgeloos laten spelen, want u kan terwijl een oogje in het zeil houden. Ook kunnen ze wandelen naar de hertenweide, die een eindje verderop te vinden is.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een hapje wilt komen eten. Wij bieden u een ruim assortiment aan. Ook elk seizoen bieden wij u een speciaal aangepast, ruim menu aan voor een mild prijsje.

Maar wij beschikken ook over een grote feestzaal, waar onder andere trouwfeesten, eerste en plechtige communies, verjaardagen, familiefeesten, barbecueën, lentefeesten, geboortes,… gevierd kunnen worden! Elke reden is goed genoeg om er een groot feest voor te geven! Wij zorgen er dan voor dat dit gelegenheden worden om nooit meer te vergeten! U kan gerust op voorhand eens langskomen om uw feest in elkaar te laten steken door onze experten! Zij zullen u vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Maar ook een verfrissende ijscoupe eten of een lekker biertje drinken tijdens zwoele zomerdagen is geen enkel probleem.

Onze obers staan steeds ter uwe beschikking!