speeltuin-krekeltje

't Krekeltje

In ‘t Krekeltje bieden wij u graag een snack aan of één van onze specialiteiten. We worden niet voor niks de “Pannenkoekboerderij” genoemd! Onze chef maakt voor u de lekkerste gerechten of desserts!

U kunt ook genieten van het zonnige weertje, door iets te komen drinken op ons terras! Terwijl u gezellig kletst, zullen de kinderen zich voor geen minuut vervelen!

4 Speeltuinen! Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin

logo-krekeljte

Wij hebben namelijk voor de kinderen verschillende speeltuinen: voor elk wat wils! We hebben 2 Xbox 360’s, reuze grote blokken om een fort mee te bouwen, 2 binnenspeeltuinen met een ballenbad, 3 glijbanen, klim– en klauterwerk, een wipplank, een huisje om gezinnetje te spelen met bedjes, een keuken,… Maar wij hebben daarbovenop ook nog eens 2 buitenspeeltuinen! Deze bevatten onder andere: een springkasteel, 2 schommels, een grote truck met glijbaan, veel klim-en klauterwerk, een spinspeelhuisje, een piratenschip met uitkijktoren en een draaiglijbaan, een speciale wipplank waar men met 5 tegelijkertijd op kan. En last but not least, een huisje met een waterrad aan de –volledig afgesloten– vijver, met opnieuw een ballenbad, en onderaan een klein doolhofje. De speeltuinen zijn allemaal overzichtelijk, en dankzij de vele ramen hebben wij ervoor gezorgd dat u zorgeloos uw kind in de gaten kunt houden!

Speeltuinen, pannenkoeken, kinderboerderij, het is er allemaal!

pannenkoeken-krekeltjeSinds april 2012 kunnen wij jullie met veel trots onze grote, nieuwe speeltuin voorstellen! Deze telt maar liefst 6 glijbanen, een groot ballenbad, golven matten, hobbel paden, evenwichtsbalken, een trampoline, veel klim- en klauterwerk en een heel veel plezier! De speeltuin is meer dan 5 meter hoog en bevat verschillende verdiepingen!

Een van de hoogtepunten van de speeltuin is de glijbaan die wij “de vrije val” noemen. Eens de glijbaan getest te hebben, zult u begrijpen waarom! De speeltuin is ook volledig wind- en waterdicht gemaakt aan 3 zijden en er is een mooi overzicht over de speeltuin vanop het terras, zodat u steeds uw kind weet te vinden.

Om deze nieuwe speeltuin proper te houden en voor de veiligheid van uw kinderen vragen wij om bij het betreden van deze speeltuin wel de schoenen uit te doen en ze op de juiste schoenenopbergplaats te zetten.
Buiten de speeltuinen en de lekkere pannenkoeken kunnen de kinderen zich ook heerlijk vermaken op de kinderboerderij. Te midden van de vele hoevediertjes, meer dan 200 stuks, kunnen de kinderen vrij rondlopen tussen onze schaapjes en dwerg geitjes met hun lammetjes, ezeltjes, dwerg hangbuik varkentjes, kippetjes, kalkoenen, konijnen en cavia’s. Alle diertjes hier opnoemen gaat niet, maar laat uw kind en waarom ook niet uzelf, maar ontdekken wat hier allemaal te beleven valt.

Maak hier die fantastische foto van uw kind of kleinkind als die glunderend een pasgeboren lammetje of konijntje vasthoudt. Bij aanwezigheid van onze dierenverzorger zal deze met plezier uw vragen of deze van de kinderen beantwoorden.

En voor dit alles vragen wij slechts €3,- inkom per kind!