Doolhoven Doolhof

Victoria doolhof

logo-victoria-doolhofHet Victoriadoolhof is een groot doolhof van 8000 m² dat geplant is in haagbeuk en waarvan de paden (in totaal 3 km) volledig gestraat zijn. Het doolhof is dus makkelijk begaanbaar voor oudere personen en mama’s of papa’s met kinderbuggy’s. Het labyrint is volledig ontworpen naar het model van het wapen van Zeeland, dit kun je zien aan de 3 rivieren die evenwijdig met stromen in het doolhof. Ook in de gangen is er de vorm van de leeuw te vinden, die tevens ook op het wapenschild staat. Dit is heel uniek, en boven die verwerking zijn wij ook nog een van de grootste doolhoven van Europa!
Heel wat om fier op te zijn, en er zijn in het doolhof ook nog tal van aantrekkelijke waterpartijen die het plaatje compleet maken!

Maar het blijft niet bij 1 doolhof, want er is ook nog het waterdoolhof, het kinderdoolhof, het avonturendoolhof, het panelendoolhof en het skelterdoolhof! Heeft u nood aan wat rust, dan kunt u genieten op ons terras bij het waterdoolhof, in ons authentiek café, of op ons panoramisch zonneterras, waar er een heel mooi overzicht is over het Victoriadoolhof. Terwijl de kleinsten zich vermaken in het kinderdoolhof, kunt u een drankje nuttigen terwijl u uw kind mooi kunt volgen.

Bij de start krijgt u een boekje met verschillende opdrachten die u moet zoeken in de doolhoven. U begint bij het Victoriadoolhof, waar u op zoek gaat naar tal van vragen, maar ook naar vlaggenmasten! Let op voor nattigheid tussendoor, of u kunt wel eens een verfrissende hoeveelheid water over u krijgen! In het Victoriadoolhof zijn tal van gezelschapsspelletjes aanwezig onder de groene dakjes. Zoals onder andere ganzenbord, paardenspel, dammen en memory!

41-300x225Als u niet verdwaald in het Victoriadoolhof, kunt u door gaan naar het Avonturendoolhof. In deze overdekte schuur moet je klimmen en klauteren tot bovenaan in de nok van de schuur om daarna met een razendsnel tempo helemaal naar beneden te glijden in de reuzen-glijbaan!

Heeft u het avonturendoolhof overleefd, ziet u aan de achterkant van de schuur het Panelendoolhof van ongeveer 700 m² liggen. In dit doolhof kan je niet verder zonder de juiste code, die je moet zoeken aan de hand van de vragen die verstopt zitten in dit doolhof. Natuurlijk zijn er ook speciaal aangepaste vraagjes voorzien voor de kinderen. Centraal heeft u een mooi overzicht over het Panelendoolhof vanop de uitkijktoren.

skelters-victoria-doolhofNa het panelendoolhof, of gewoon als tussendoortje kunt u heerlijk genieten van ons nieuwe skelterdoolhof. Dit doolhof moet je, al rijdend met een skelter (voor onze Belgische bezoekers beter bekend als een gocart), doorkruisen. Het doolhof zal in totaal voor 400 meter skelterplezier zorgen! Wij beschikken over 15 speciaal voor ons gemaakte skelters. Maar niet enkel je weg zoeken is een uitdaging in dit doolhof: er zijn ook nog tal van leuke plekjes verstopt! Benzinestation Staelens, garage De Vrije Pomp en een echte carwash! Snelheidsduivels zullen trager moeten rijden dankzij vluchtheuvels. Onderweg moet u vast en zeker remmen voor de rode verkeerslichten. Of als u net geluk heeft, kunt u misschien wel zorgeloos blijven rondrijden zonder stoppen. Rijd door de Westerscheldetunnel naar ‘de overkant’. Let op dat je niet in een doodlopende straat rijdt ..., dit kun je vermijden door het volgen van onze spectaculaire en unieke verkeersborden. Ook andere aanwijzingen worden u op deze manier bezorgd.
Er zijn skelters voor meerdere personen, alsook 1-persoons-skelters, zodat iedereen een skelter vindt voor optimaal rijplezier! Er is ook gedacht aan de zwakke weggebruiker. Voetgangers kunnen via een voetgangersbrug veilig naar een uitkijkpost, die centraal in het Skelterdoolhof te vinden is. Zo kunt u meegenieten zonder zelf de handen uit de mouwen te steken. Om uw veiligheid te garanderen, zal het complete skelterdoolhof via bewakingscamera's permanent in de gaten gehouden worden.

De entree van alle doolhoven is een totaalpakket van €8,- per persoon met een consumptie inbegrepen.